gotranscript audio test answers with Audio Complete quiz 100% correct 2018

0
1797

Complete quiz 100% correct 

1) Choose the correct form for full verbatim:

Answer:- a) I-I-I don’t think this is c-c-correct.

2) How will you mark something that you can’t quite distinguish in the audio file?

Answer:-b) [unintelligible 00:01:50]

3) The client requires time stamping every two minutes. You need to transcribe the 10-20 minute part of the audio. Where do you start time stamping?

Answer:-a) [00:10:00]

4) Can you guess the word if you are not 100% sure what was spoken?

Answer:-a) No

5) What is the correct answer of 2+2*3+2*2+4=?

Answer: 16

6) If a client requires timestamping on speaker change, which format would that be?

Answer:- (c) [00:10:53] Interviewer:

7) Choose the correct form:

Answer:-(c) She walked up to him and said, “What’s your name?”

8) How will you mark something that you can’t hear in the audio file?

Answer:-(b) (inaudible 00:01:50)

9) If a client requests timestamping every two minutes, how would it look?

Answer:-(a) [00:02:00]

10) Are speaker tags required everytime when speaker changes?

Answer:-( b) Everytime

11) Which speaker label is correct?

Answer:-(c) Speaker 1:

12) Which text format is this, “The text is transcribed exactly as it sounds and includes all the utterances of the speakers. ”?

Answer: b) full verbatim

13) Which text format is this “The transcribed text does not include speech errors, false starts and various filler words, such as: um, uh, hmm, so, you know, sort of, etc.”

Answer: b) clean verbatim
14) Timestamping time format must be:

Answer:b) [00:00:00] (always in bold)

Related Searches

gotranscript audio test answers

gotranscript test answer pdf

gotranscript audio test answers pdf

gotranscript quiz answers pdf

gotranscript.com quiz answers

audio to text

gotranscript review

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here